Regarding RSyntaxTextArea manually add keywords

General Discussion on RSyntaxTextArea.

Moderator: robert

Regarding RSyntaxTextArea manually add keywords

Postby thanansan » Mon Apr 01, 2013 10:24 am

Hi,

Can i configure your code for my on custom language..?
(I have to add more keywords than available keywords of a language)

Thank you.
thanansan
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 01, 2013 10:20 am

Re: Regarding RSyntaxTextArea manually add keywords

Postby robert » Mon Apr 01, 2013 12:50 pm

Unfortunately, the only way to currently add keywords to an existing language is to modify the source yourself. To modify an existing language, or create your own, the best documentation currently is this thread.

I am in the middle of a "developer's guide" that explains this material in more detail, with examples. It will describe how to add custom syntax highlighting, code folding, and code completion. I hope to have that material ready soon; I'll blog about it and add it to the RSTA web site when it's available.
User avatar
robert
 
Posts: 797
Joined: Sat May 10, 2008 5:16 pm


Return to Open Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron